dag 3
Vanmorgen hadden we 8.30 het ontbijt een schots ontbijt dus, bestaande uit worstjes scrambled eggs
toast en bacon welnu daar teer je wel op tot een uur of 15.00.We mochten ook wat fruit meenemen voor onderweg. Na een groepsgesprek met elkaar over de zorgen van ma zijn we 10.20 vertrokken naar Drummond Castle Gardens 30 km van ons adres. Het was ongeveer 50 min rijden tussendoor door het mooie Perthsire. Wat meer info over de tuinen,Het land van Drummond behoorde toe aan de Drummond-clan uit de 14e eeuw en het oorspronkelijke torenblok werd gebouwd door John Drummond, 1st Lord Drummond of Cargill rond 1490. In 1605 werd de 4e Lord Drummond benoemd tot graaf van Perth en had hij aanvullingen op het kasteel. John Drummond, 2de Graaf van Perth, liet in de jaren 1630 de eerste terrastuin aanleggen rond het kasteel. Na heel wat fotos en film zijn we naar Loch earn gereden. Worden we ineens opgebeld in de auto tijdens het rijden. Is wel eens eerder gebeurt toen belde ze uit het ikazia ziekenhuis we weten hoe dat was afgelopen. Blijkt het een fout te zijn geweest van de beller .Het was erg mooi daar het deed ons denken aan the Lake District in Engeland. We zijn daar weer vertrokken om 15.00 om naar de stad Perth te gaan daar waren we aangekomen om 15.50 konden we ook weer van ons lijstje schrappen. Na het avond eten waren we 18.00 aangekomen in onze B&B, dat weer van top tot teen was schoongemaakt. Wij vonden dit wel een geslaagde dag.
Top dag! Volop genieten. Zal best allemaal heel mooi zijn??